Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Rootsy: Sam Outlaw

En spektakulär spelning väntas i Tryckhallen när Sam Outlaw entrar scen. Välkomna!


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

4 mars

20.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

275 kr

Medlem Granstigen Promotion 2021

225 kr


Mer om Sam Outlaw

Sam Outlaw har erövrat Sverige! 2017 års album "Tenderheart" sköt direkt upp på svenska album-listans 14:e plats och recensenterna bjöd över varandra i betyg. Sveriges Radio P4 hade låten "Trouble" på sin spellista i anmärkningsvärda 16 veckor och alla hans konserter har dragit storpublik. Nu har Sam varit i studio och spelat in en ny platta, "Popular Mechanics", som släpptes i november 2021, lagom till att han kommer tillbaka till Sverige med sitt band för nya konserter. Play it again, Sam!

En sak som gör Sam Outlaw än mer intressant är hans placering i nuet. Sam Outlaw är otvivelaktigt en countryartist, bosatt i Nashville och flitig gäst på Grand Ole Opry. Mycket är retro i countryn och kläder och attityd andas ofta gamla tider. Sams musik är klassisk men han tillhör inte bakåtsträvarna. Han är långt ifrån den stereotypiska macho-man både den mer kommersiella countryn och exempelvis outlaw-countryn svämmat över av.

Sam Outlaw kan beskrivas som en mjukis, men det är en stenhård sådan. Johan Lindqvist skriver i sin recension i GP att "Sam Outlaw har själv konstaterat att han inte är intresserad av några tuffa bad boy-attribut utan ser sina softa, väl genomarbetade sånger som en motreaktion till den stelbenta, konservativa machokultur som drar sin sista suck hela vägen upp i Vita huset.".

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 00.

Arrangör: Granstigen Promotions / Rootsy Live

Hitta hit

  1. Ågatan 23, Falkenberg

Andra evenemang