Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Rootsy: Cordovas + Vincent Neil Emerson

I april kan du se stora namn som Cordovas och Vincent Neil Emerson på Tryckhallen i Hwitans Trädgård. Detta vill du inte missa! Välkomna!


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

8 april

20.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Entré

275 kr


Mer om evenemanget

Cordovas

Det finns folk som på fullt allvar hävdar att Cordovas är världens bästa band. Och det är inte omöjligt att de faktiskt har rätt. Varje gång man upplever Cordovas förbluffas man av den rastlösa energin, samspelet och viljan att skapa musik som förenar medvetenhet om tradition med ständig oförutsägbarhet, precision med improvisation och ett starkt kollektiv med stora, enskilda personligheter. Nu återvänder Cordovas äntligen till Skandinavien, publiken här kan helt enkelt inte få nog!

Vincent Neil Emerson

Vincent Neil Emerson hyllar, vårdar och förnyar Texas singer/songwriter-tradition. Han axlar arvet efter hjältar som Townes Van Zandt, Guy Clark, och Steve Earle samtidigt som han skapar något alldeles nytt och eget.

Hans debutalbum "Fried Chicken and Evil Women" från 2019 visade att han studerat och lärt sig hantverket av mästarna, men på 2021 års kritikerrosade uppföljare "Vincent Neil Emerson" tog han steget fullt ut och framstår som en av vår tids stora sångpoeter och berättare. Nya plattan är producerad av ingen mindre än Rodney Crowell och knyter på ett elegant sätt ihop släktband i rakt nedstigande led från redan nämnda Clark och van Zandt. Möt Vincent Neil Emerson på en scen nära dig, risken att detta är första och sista chansen att se honom på en liten scen är överhängande.

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 00.

Arrangör: Granstigen Promotions / Rootsy Live

Hitta hit

  1. Ågatan 23, Falkenberg

Andra evenemang