Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

På dejt med Jessica Andersson

Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn.
En föreställning som omfamnats av både publik och recensenter och som hittills tagit henne och bandet till ett 30-tal konserthus och teatrar runtom i Sverige.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

26 oktober

19.30

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

495 kr


Om evenemanget

Under dejten bjuder Jessica bokstavligen upp till dans, på en resa igenom karriären. Musiken står i fokus och har omsorgsfullt arrangerats i olika kostymer, en del nyskrivet och många älskade favoriter blandas med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande och avskalade reflektioner över karriären och livet i stort.
Publiken kan se fram emot en varm och dynamisk kväll, full av ljuv musik, en hel del humor och en och annan överraskning – precis som det skall vara på en dejt!

Sedan Melodifestival-debuten i duon Fame med låten ”Give Me Your Love”, som resulterade i en topplacering i Eurovision Song Contest, har Jessica medverkat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger.
Hon har också…

  • vunnit en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i musikalen ”Little Shop of Horrors” (2008).
  • givit ut den självbiografiska boken ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var” (2009) och den har sålt i hela 120.000 exemplar.
  • legat i fantastiska 98 veckor på Svensktoppen med låten ”I Did It For Love”, som även blev utsedd till årets låt i programmet (2010).
  • släppt albumet 40.14.4., som hon skrev tillsammans med Peter LeMarc och Marit Bergman. (2013)
  • 2018 blev det ännu en finalplats i Melodifestivalen, denna gång med låten ”Party Voice” som också blev en gigantisk radiohit.

Hitta hit

  1. Holgersgatan 9, Falkenberg

Andra evenemang