Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Outdoor Kids

Eventet Outdoor Kids kommer till Falkenberg! Base Camp kommer byggas upp vid Ätrans fritidsanläggning, precis intill Eseredssjön. Det blir två dagar fullspäckade med naturnära äventyr för hela familjen.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

18 juni

10.00-17.00

19 juni

10.00-16.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Vuxen

Fr 145 kr

Barn

Fr 145 kr


Ett äventyr du sent ska glömma

Nordic Outdoor Adventures anordnar för sjätte året friluftsevenemanget Outdoor Kids. Ett evenemang riktat till barnfamiljer som vill ge sig ut i naturen och prova på allt det härliga som friluftslivet har att erbjuda. I Falkenberg genomförs evenemanget 18-19 juni med massor av äventyr, prova-på-aktiviteter, naturupplevelser och skön samvaro för både barn och föräldrar. Utgångspunkten för äventyren är ett Base Camp där det finns möjlighet att övernatta och laga måltider utomhus - allt på en och samma plats.

Intill evenemangsplatsen ligger Ätrans Fritidsanläggning där du kan du boka boende i stuga eller boka ställplats. Här finns ett tempererat utomhusbad, bastu med utsikt över sjön, kanoter att paddla ut i sjön med och vackra vandrings- och cykelspår att utforska. Oavsett om du är nybörjare i naturen eller redan erfaren kommer du garanterat att hitta aktiviteter här som passar dig och dina förutsättningar. Välkommen till Outdoor Kids!

Äventyrspass

För att delta finns det äventyrspass i begränsat antal att köpa som ger tillgång till ett brett urval av aktiviteter samt en äventyrsbana.

Aktiviteterna

 • Outdoor Kids Adventure Trail
  Äventyrsbana familjetävling med spännande stationer i terrängen.

 • Täljskola
  Barn och vuxna lär sig hantera kniv och tälja säkert. Tillsammans täljer vi ett metspö som riggas med metrev, krok och flöte.

 • Prova på paddling
  Paddling med kajaker, kanoter, packrafts eller SUP.

 • Vem är Outdoor Kids storfiskare?
  Leta bete, gå sedan och fiska med framställt metspö från täljskolan.

 • Vandring
  Barnen får upptäcka områdets natur med alla sina fem sinnen. Under turen kommer barnen genomföra olika spännande aktiviteter i naturen.
 • Matlagning med Muurikka
  Tillaga vildmarksraggmunk med fläsk eller svamp över öppen eld. Serveras med lingonsylt. Förbokning som en del av lunch.

 • Äventyrsskola
  Hur renar man vatten bäst? Vad kan man äta? Hur gör man eld utan tändstickor? Lär dig detta och mer i äventyrsskolan!

 • Fria aktiviteter
  Fiske
  Varpa
  Dart
  Kubb
  Bad
  Bastu (bokas på plats)

Aktiviteterna är preliminära och uppdateras löpande.

 

Hitta hit

 1. Eseredsvägen 7, Ätran

Andra evenemang