Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Morup Maran - En filmskapartävling för unga

Morup Maran är en filmtävling för ungdomar i Varberg och Falkenberg! Ni har 24 timmar på er att göra en film som ni sedan tävlar med på plats i västkustens hjärta: Morup! Tävlingen äger rum den 30 juni till den 1 juli.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

30 juni

9.00

1 juli

9.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Gratis

0 kr


Mer om evenemanget:

Morup Maran är en filmtävling för ungdomar i Falkenberg och Varberg! Ni har 24 timmar på er att göra en film som ni sedan tävlar med på plats i västkustens hjärta: Morup! Tävlingen äger rum den 30 juni till den 1 juli.

Så här går tävlingen till

Tävlingen startar kl. 09.00 den 30 juni med att instruktioner och förutsättningar skickas ut till alla tävlande lag. Instruktionerna skickas till den e-postadress som registrerades i lagets anmälan.

Lagen har sedan 24 timmar på sig att skapa en film. Filmen måste alltså innehålla de platser, föremål, repliker och teman som står i instruktionerna. När laget är klar med sin film ska filmen skickas in via wetransfer.com till e-postadressen albin.glasell@varberg.se. Detta måste ske senast kl. 09.00 den 1 juli, då tävlingen avslutas. Filmer som kommer in efter kl. 09.00 kommer att diskvalificeras, men fortfarande visas i mån av tid.

De vinnande filmerna röstas fram av en oberoende filmjury som består av erfarna filmarbetare och priser kommer att delas ut i två kategorier:

  • Lag med deltagare i åldrarna 11-15 år
  • Lag med deltagare i åldrarna 16-25 år

Har ni ingen egen filmkamera? Kontakta er närmsta kulturskola eller ungdomsgård så hjälper de er!

Anmälan

För att vara med och tävla måste ni anmäla ert lag. Ett lag kan som mest bestå av 6 personer, och är öppet för åldrarna 11-25 år.

Länk till anmälan: https://sjalvservice.varberg.se/morupmaranLänk till annan webbplats.länk till annan webbplats

Länk till reservlistan om anmälan är fullbokad: https://sjalvservice.varberg.se/reservlistamorupmaranLänk till annan webbplats.länk till annan webbplats

Datum, tider och plats

Tävlingen startar den 30 juni kl. 09.00 och avslutas den 1 juli kl. 09.00. Gemensam filmvisning och prisutdelning sker på eftermiddagen den 1 juli på Idrottsplatsen i Morup. Kl. 17.00 blir det aktiviteter och mat. Kl. 18.30 visas filmerna följt av prisutdelning. Kvällen avslutas kl. 21.00.

Torsdag 30 juni

  • 09.00 Tävlingen startar, instruktioner och förutsättningar skickas ut via mejl.

Fredag 1 juli

  • 09.00 Tävlingen avslutas, alla filmer måste vara inskickade.
  • 17.00 Aktiviteter och mat på Idrottsplatsen i Morup.
  • 18.30 Filmvisning och prisutdelning.
  • 21.00 Kvällen avslutas.

Hitta hit

  1. Morups IP/Idrottshall Morup 412, Morup

Andra evenemang