Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ljusfest i Morup

Ge dig ut på en mysig runda i höstmörkret. Du kommer hitta massor av ljus, eld, konstutställningar, trädgårdsinstallationer, pumpor, kulturmiljöer, öppna ateljéer, butiker, musik, mat och happenings utmed vägen.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

2 november

17.00-23.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Fritt inträde

0 kr


Collage med bilder från ljusfesten.

Om evenemanget

Man ur huse! För nu är det dags för Ljusfestens femårskalas. Detta är en av årets mysigaste kvällar hos oss här i Morup med omnejd. Ute är det så där mörkt så att knappt ser framför sig. Man får ta lykta eller ficklampa med sig. Kanske är det kallt eller busväder? Det gör inget, vi gör ändå!

Överallt i mörkret syns marschaller, eldar, ljusdesign och lyktor som leder dig fram till upplevelser utmed vägen. Du kan ta bilen, cykeln eller promenera om du vill. Det blir en kväll full av härliga möten, mat och inspirationer. Mat, öl, konst, design, trädgård, hantverk, bonneri, vintage, kyrkligt och litterärt i en härlig röra på tema ljus och eld utmed kustvägen mellan Falkenberg och Varberg.

Hivadon! Vad som helst kan hända här på Ljusfesten och överraskningar och mys väntar på dig överallt i mörkret. Hittar till oss gör du genom att ladda ned vårt program med en google maps till din mobil. Vi släpper detta den 14 oktober på hemsidan. Varmt välkommen till oss! Smultronställen i Morup med omnejd Program, karta och tävling hämtar du på hemsidan www.ljusfestmorup.selänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Byarna kring Morup - norr om Falkenberg och söder om Varberg

Andra evenemang