Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ljusfest i Morup

Ge dig ut på en mysig runda i höstmörkret. Du kommer hitta massor av ljus, eld, konstutställningar, trädgårdsinstallationer, pumpor, kulturmiljöer, öppna ateljéer, butiker, musik, mat och happenings utmed vägen.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

3 november

17.00-23.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Fritt inträde

0 kr


Collage över ljusfesten.

Om evenemanget

Man ur huse! Så stuva in ungarna, plastpappa, farmor och/eller kompisarna i bilen! För det här är en av årets mysigaste kvällar hos oss här i Morup med omnejd. Ute är det så där riktigt beckmörkt så att du knappt ser framför dig. Du får ta en fin lykta eller ficklampa med dig. Du kan ta bilen, cykeln eller kanske promenera om du vill. Det blir en kväll full av härliga möten, mat, trädgårdar, konst, inspirationer och happenings.

Du hittar oss i byarna utmed kustvägen mellan Falkenberg och Varberg, ungefär 15 km, med lite mysiga avstickare. Överallt i mörkret glittrar det av marschaller, eldar och ljus som leder dig fram till mysiga upplevelser utmed vägen. I år är vi fler platser än någonsin och nu bjuder vi även på några ljusinstallationer invid vägarna.

Under kvällen pågår även en pumpatävling där alla vi i programmet tävlar om att ha den grannaste pumpan av dem alla. Men, det är du kära gäst som röstar och bestämmer... Vad som helst kan hända här på Ljusfesten och överraskningar och mys väntar på dig överallt i mörkret. Förr i världen så skrämde man barnen här i Morup med "lyktgubben" och har du en rasande tur så ser du kanske en riktigt lyktgubbe under kvällen...

Varmt välkommen till oss! Smultronställen i Morup med omnejd Programmet och kartan publiceras den 15 oktober på vår hemsida. Vi har även ett Facebook- evenemang där vi inför Ljusfesten presenterar våra deltagare lite mer. Så dela oss gärna med dina vänner. Använd gärna #ljusfestmorup 

Hitta hit

  1. Byarna kring Morup - norr om Falkenberg och söder om Varberg

Andra evenemang