Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

GES - Glennmark Eriksson Strömstedt

Den 20 juli 2018 kommer Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt att inta den pampiga scenen på Stortorget och ge en konsert fylld av svensk sommar och guldklimpar ur deras älskade låtskatt. Special guest: Eric Gadd.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

20 juli

19.30

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Vuxen

695 kr

Barn under 13 år

0 kr


Om konserten

Förra sommaren återförenades GES och gav ett antal konserter på Öland. När de räknade in ”Sångerna om sommaren” var det första gången på fjorton år. Lusten att spela och sjunga tillsammans tog inte slut där. Snarare blev den ännu starkare. Så nu ger de sig ut på en sommarturné 2018 och gör ett stopp i Falkenberg den 20 juli.

GES utlovar en godisskål med bara favoriter i, ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som bara svämmade över av spelsug.

Special Guest Eric Gadd

”Vi tycker att Eric Gadd är en perfekt gäst att ha med på vår turné. Han har en fin samling låtar och hans förmåga att fånga en publik kommer att bli värdefull och uppskattad. Det kommer att bli oförglömliga sommarkvällar!”, säger Glenmark, Eriksson och Strömstedt..

Praktisk information

Insläpp
Kl. 18.00

Åldersgräns
18 år. Barn och ungdomar under 18 år får gå in i målsmans sällskap. Rekommenderad åldersgräns 13 år. Barn under 13 år går in gratis på målsmans biljett. Arrangören rekommenderar att alla barn bär hörselskydd.

Försäljning
Det kommer finnas mat och dryck som exempelvis öl/vin/alkoholfritt till försäljning på området.

Värt att veta
På grund av säkerhetsskäl får inte sittpallar, campingstolar, glasflaskor, burkar, termos, paraplyer eller föremål som kan skada andra tas med in på området.

Hitta hit

  1. Stortorget, Falkenberg