Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Författarbesök Sara Beischer

Välkommen till Falkenbergs stadsbibliotek tisdagen 8 oktober då Sara Bescher berättar om teamt i boken och sitt författarskap. Ingen föranmälan krävs och det är fri entré! Vill du läsa boken innan? Den finns att låna på biblioteket.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

8 oktober

19.00-20.30

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Gratis

0 kr


Om författarbesöket

"När det är lördag är det snart söndag. Och på söndag är det nästan måndag. Och på måndag drar veckan igång igen."

De flesta av oss har nog upplevt någon gång att livet snurrar lite för fort. Att det känns som om det är någon annan som gasar och styr. Varför måste vi vara så duktiga hela tiden? Och starka. Och lyckatd. Vem ställer kraven? Hur gör vi för att ta kommando över våra liv? Vad händer när man inte längre orkar? Sara Beischer pratar om livspussel, ekorrhjul och utbändhet med utgångspunkt i sin roman "Mamma är bara lite trött".

Hela Halland läser arrangeras för sjätte gången och det blir en mängd aktiviteter på biblioteken i Halland, med bokcirklar och författarbesök. Idén är att många läser samma bok och möts kring läsupplevelsen på olika sätt.

I Hela Halland läser 2019, läser vi Sara Beischers roman "Mamma är bara lite trött", som utkom 2016.

Du är också välkommen till bokfika 24 september 13:30 eller 1 oktober 17:30. Där träffas vi och pratar om boken samtidigt som biblioteket bjuder på enkel fika. Till bokfikan är det föranmälan senast 16 september.

Hitta hit

  1. Biblioteksgatan 2, Falkenberg

Andra evenemang