Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Flamingokvintetten – The Farewell Tour

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt börjar en era närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

OBS! Nytt datum 12/5-2022. Köpt biljett gäller.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

12 maj

19.30

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

485 kr


Om föreställnignen

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna.

Praktisk info:

Evenemangets längd: 140 min inkl. paus
Åldersgräns: från 13 år
Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01

Hitta hit

  1. Holgersgatan 9, Falkenberg


Andra evenemang