Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Dansföreställning - Give it some time

En långsam kollision mellan belgiske dansaren/koreografen Pieter Ampe och svenska koreografen/filmaren Gunilla Heilborn. Pieter började dansa på familjefester som barn.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

24 november

19.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Vuxen

175 kr

Ungdom

75 kr

Scenpass

120 kr


Om föreställningen

Gunilla på tonårsdiskoteket Bobbadilla i Stockholm. Pieter känner sig rastlös, upptagen av kamp, intimitet och sexuell utforskning. Gunilla är besatt av att läsa, vandra och allt som rör Ryssland. Pieter använder sitt eget liv, kärlek och kamp som bas för sitt konstnärliga arbete. Gunilla har alltid föredragit att använda sig av externa källor som inspiration för sina projekt. Nu möts Pieter och Gunilla på scenen i en föreställning som utgår från dem själva, men som med största sannolikhet också kommer att handla om vänlighet, gamla målningar, åldrande, känslan av misslyckande och det omöjliga begreppet tid. Gunilla Heilborn Koreograf och filmskapare baserad i Stockholm. Hon har skapat föreställningar och filmer med stor framgång för både barn och vuxna. Hennes unika sätt att kombinera text, rörelse, video och bilder, alltid kryddat med humor, har fångat publikens intresse över hela världen. Pieter Ampe Peter växte upp i Gent, Belgien, och har studerat dans i Salzburg, i Arnhem och på P A R T S i Bryssel. Han blev utvald för stipendieprogrammet dansceWEB 2006 och har sedan dess skapat och medverkat i över ett tiotal verk.

CREDITS Av och med: Pieter Ampe och Gunilla Heilborn Kläder: Katarina Wiklund Sångcoach: Jakob Ampe Ljusdesign: Johan Sundén Målning: Gerlach Flicke Med stöd av: Kulturrådet, Konstnärsnämndens Internationella dansprogram, Kulturförvaltningen Stockholm Stad Samproducent: Norrlandsoperan Umeå, Fabrik Potsdam, Berlin Tack till: MDT Stockholm, Space for Contemporary Dance and Performance i Sofia och CAMPO i Gent för residens. Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2020

Hitta hit

  1. Nyhemsplan 1, Falkenberg

Andra evenemang