Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Carson McHone

Carson McHones gör i år sin första turné i Skandinavien och landar i Falkenberg den 17 maj.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

17 maj

19.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

200 kr

Medlemmar

150 kr


Om Carson McHone

Carson McHone från Austin, Texas, har gått i den hårda skolan. Redan som tonåring spelade hon oändligt långa kvällar på barer och danshak och hon lärde sig hantera en publik som kunde vara lika uppskattande som skoningslös. Då var det hardcore honky tonk country som gällde, men på senare år och med nya plattan "Carousel" har McHone tagit sin musik i en delvis annan riktning. Country-basen finns kvar, men med en mörkare, mognare inriktning där låtarna och texterna blivit allt viktigare. "Carousel" har hyllats stort i USA och i januari 2019 släpps plattan i Europa på prestige-labeln Loose.

McHone skivdebuterade 2015 med plattan "Goodluck Man" ,som fick ett strålande mottagande lokalt, vilket ledde till turnéer utanför Texas och spelningar med artister som Shakey Graves, Gary Clark, Jr. och Joe Pug. Hon mötte en ny publik och utvecklades ytterligare som artist.

Nya "Carousel" speglar den utvecklingen och McHone har vuxit som låtskrivare på ett alldeles remarkabelt sätt. En viktig roll i den processen har Nashville-baserade producenten Mike McCarthy spelat. McCarthy har tidigare jobbat med Spoon, Patty Griffin och Heartless Bastards och han blev det perfekta bollplanket för Carson McHone.

Tips

Köp medlemskap på granstigen.selänk till annan webbplats (150:-/år) så får du köpa biljett med rabatt.

Hitta hit

  1. Ågatan 23, Falkenberg


Andra evenemang