Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Aldrig ensam show

Aldrig Ensam Show - En föreställning som räddar liv med Charlie Eriksson och Kristofer Greczula. Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

18 november

18.30-20.30

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

370 kr


Om föreställningen

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv. Showen har hyllats stort och sågs av över 10 000 personer under turnéstarten i början av 2019.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Kristofer Greczula, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han bland annat framför sin egen You’re Not Alone, den låt som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam.

Vad är Aldrig Ensam?

Aldrig Ensam är en organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan vi drabbas, antingen själv eller som anhörig. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Charlie Eriksson

År 2013 drabbades Charlie av en djup depression och gjorde flera självmordsförsök som nästan kostade honom livet. När han kämpade mot den psykiska ohälsan vågade han inte berätta för någon att han var sjuk, istället höll han allting hemligt för att slippa skämmas. I slutet av 2013 öppnade han upp hemsidan Aldrig Ensam som är ett informationsprojekt om psykisk ohälsa. Han ville dela med sig av sina erfarenheter och fylla igen det hål som fanns på Internet där enkel information om psykisk ohälsa saknades.

Idag är Charlie flerfaldigt prisad entreprenör och efterfrågad föreläsare. Han delar med sig av sina erfarenheter runt om på scenerna i Sverige. Hösten 2017 utkom boken Aldrig Ensam som snabbt klättrade upp på topplistorna.

Kristofer Greczula

Kristofer gjorde redan som barn succé i talangtävlingar med sina Michael Jackson-tolkningar. När han var 16 år fick hans rockband Damn Delicious ett skivkontrakt med Lionheart. Det ledde till spelningar på stora svenska festivaler, bland annat välkända Sweden Rock Festival.

Kristofer är numera bosatt i Stockholm där han har fått en fantastisk start på sin solokarriär som han inledde förra året. Singel nummer 2, You’re Not Alone, är skriven när Kristofer själv led av psykisk ohälsa. Den har över 8 miljoner streams på Spotify och har erhållit en guldskiva i Sverige.

Lyssna på You’re Not Alone på Spotify:
https://open.spotify.com/album/1nOTxGKDWwi8ykUX2IO5Cv?si=GBi7KFs4QOiy3wUc97mW5Alänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Nyhems plan 1, Falkenberg

Andra evenemang