Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sommartorpet

Välkommen till Sommartorpet, en liten hub precis bakom Skrea strands klitter. Här hittar du turistinformation och Fritidsbanken, en och annan happening och såklart skönt häng och god fika i trädgården.


Sommarvärdarna tipsar

Strosar du längs Klittervägen eller bara vill ta en paus från solstolen? Stanna då till vid Sommartorpet. Här finns en turistinformation med våra hjälpsamma sommarvärdar och broshyrer att hämta. Sommarvärdarna guidar såväl falkenbergare som besökare till härliga utflyktsmål i kommunen. De har blå FBG-tröjor på sig och de kommer även röra sig över hela kommunen och kan dyka upp där man minst anar det; på stränder, vid insjöbad, i stan, på Vallarna eller andra besöksmål. Så ser du en blå tröja, gå gärna fram och fråga vad ni kan hittta på just idag!

Fler aktiviteter

På Sommartorpet finns också Fritidsbanken,länk till annan webbplats ett bibliotek med idrotts- och fritidsutrustning som du lånar gratis. Behöver du en bok med dig till stranden så kan du välja en från det lilla sommarbiblioteket. Här finns även några cyklar att hyra.

Sommartorpet är öppet alla dagar i veckan, oavsett väder, mellan 10.00-18.00 5 juli - 15 augusti.

Ta en paus i trädgården

I den lummiga trädgården står Swerl Coffee Clublänk till annan webbplats med sin kaffebar och lockar med riktigt bra kaffe av högsta kvalitet, så kallat specialkaffe. Till kaffet eller andra dryckesalternativ serveras egenbakade goodies och annat gott hantverk från producenter i närområdet. På förmiddagen (mellan 09:00-11:45) kan du bänka dig för en pannkaksfrukost!

 

Hitta hit

  1. Klittervägen 19, Falkenberg

Relaterat