Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bra att veta

Visste du att det finns flera fria surfzoner i Falkenberg? Eller att du gärna får låna flytväst gratis? Oavsett om du planerar att åka till Falkenberg eller redan är här så kan det vara bra med lite praktisk information. Den hittar du här.


Sommartorpet

Välkommen till Sommartorpet, en liten hub precis bakom Skrea strands klitter. Här hittar du turistinformation och Fritidsbanken, en och annan happening och såklart skönt häng och god fika i trädgården.

Falkenbergs Turistinformation

OBS! Fredagen den 18/6 stänger Turistinformationen kl. 14.00 Vi har massor av tips till dig som vill upptäcka Falkenberg. Kika in på turistinformationen (i receptionen på Argus) eller slå oss en signal så guidar vi dig till garanterat minnesvärda upplevelser. Vi hjälper dig även med att boka biljetter till evenemang i Falkenberg.

Turistinformationen på Gekås Ullared

Är du på shoppingrunda inne i varuhuset Gekås Ullared? Titta då förbi turistinformationen på restaurang-planet så ger vi dig tips på upplevelser i Halland som du inte får missa.

Turistinformationen i Fegen

Sommartid kan du besöka turistinformationen i Fegen. Här får du tips på fantastiska naturupplevelser, bekväma boenden och smarriga matställen.

Fria surfzoner i Falkenberg

I Falkenberg finns det flera surfzoner med gratis wifi som du enkelt kan ansluta dig till. Nätverket heter "FBG-internet" och du behöver inget lösenord.

Ta dig till Falkenberg

Det är lätt att ta sig till Falkenberg. Här hittar du praktisk information om olika färdmedel.

Konferens i Falkenberg

I Falkenberg finns ett varierande utbud av konferens- och möteslokaler. Gemensamt för alla är att de ligger lätt tillgängliga i hjärtat av Halland. Här har ni de bästa förutsättningar oavsett om ni vill konferera över en eller flera dagar.

Biblioteken i Falkenberg

OBS! Biblioteken i Falkenberg arbetar enligt de beslut som fattas av regionala rådet för att minska smittspridning av covid-19 i Halland. Biblioteket är ingen mötesplats just nu. Du kan endast uträtta kortare ärenden, så som lämna tillbaka böcker och låna/ hämta reserverade böcker. Läs mer här

Broschyrer

På falkenberg.se hittar du det mesta och det bästa om Falkenberg. Men ibland kan det vara skönt att ha en karta eller broschyr i handen. Då är du välkomen in på Falkenbergs Turistinformation eller fyll i formuläret nedan så skickar vi dem till dig.

Om du blir sjuk

Ibland har man otur och blir sjuk eller skadar sig när man är på resande fot. Här hittar du information om var du ska vända dig om olyckan är framme när du är i Falkenberg.

Tips för friluftslivet

Här har vi samlat lite tips till dig som ska ut i skog och mark eller ut på sjön. Så sitt lugnt i båten och glöm inte flytvästen.

Information Covid-19

Vi är måna om att du hittar rätt information när det gäller hur Coronaviruset Covid-19 påverkar Falkenberg. Läs mer här (uppdaterad 2021-06-14):

Samlingslokaler

Här kan du hitta en samling av olika bygdegårdar samt lokaler att hyra, runt om i Falkenbergs kommun.