Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Prostens Pizza

Lisa Lemke och Marcus Nordgren älskar bra pizza, att ha människor runt omkring sig och inte minst så älskar de att laga mat på bra råvaror. Kom och upplev de stenugnsbakade pizzorna och den sköna stämningen i deras "andra" vardagsrum på Skrea Backe.


Uteservering.

Om restaurangen

Sedan dörrarna till Prostens pizza slogs upp på den gamla prästgården har livet på Skrea backe inte varit sig likt. Paret Lisa Lemke och Marcus Nordgren välkomnar alla hem till sig, och det som de kallar sitt andra vardagsrum. Här står den gamla stenugnen i fokus och i den lagar de allt från roman style pizza till smårätter med sitt ursprung i råvaror från trakten. Lisa och Marcus har utgått från en sak på Prostens pizza; vad vill de själva ha när de går på krogen. Så räkna med att dela bord och mat med varandra, social eating, goda viner där ekologiskt och naturligt är viktigt, halländska råvaror, avslappnat, kul och framför allt gott.

Trädgårdsbar

På sommaren öppnas trädgårdsbar och uteservering upp och här serveras goda drinkar och smårätter till de som inte får plats inne i restaurang eller på borden på uteserveringen. Då fylls gräsmattan med folk i alla åldrar och du kommer garanterat ha mött nya vänner under kvällens gång.

Boka bord

Två helger per månad eldar man igång ugnen, dukar upp långborden och ställer ut skylten på Skrea Backe. Under sommaren däremot är det öppet onsdag-lördag från början av juli till mitten av augusti. Öppettiderna läggs ut ungefär en månad i förväg och du bokar ditt besök via hemsidan.

Hitta hit

  1. Skrea 203, Falkenberg


Relaterat