Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Laxbutiken

Här hittar du Sveriges, om inte världens största sortiment av laxrätter. Förutom restaurang finns här också delikatessbutik, mötes- och konferensanläggning samt under sommartid hittar ni deras nya glassvagn i anslutning till entrén.

läs mer

  1. Laxbutikenlänk till annan webbplats

Där glada laxar möts

Laxbutiken består av både butik och restaurang som erbjuder Sveriges, om inte världens största laxsortiment. Året runt serveras läckra dagens och fantastiska bufféer i en avslappnad och skön restaurangmiljö. Vill du hellre ta med dig något delikat hem eller dit du är på väg - så finns mer än du kan tänka dig i butiken.

Ursprunget till Laxbutiken kommer från fiskodlingar som familjen Lagnell startade i slutet av 70-talet i Halland. Med egna odlingar kunde man förutom att exportera lax till Europa också öppna en liten laxbutik i Heberg med dagliga leveranser av färsk fisk. När motorvägen byggdes genom Halland 1996 så flyttade Laxbutiken ut till södra infarten till Falkenberg. Här satsades mer på restaurangen och antalet sittplatser hade nu mångdubblats. Från en liten delikatessbutik och lunchrestaurang med 12 sittplatser i Hebergs samhälle har idag Laxbutiken vuxit till en välrenommerad företagsgrupp med flera restauranger där lax, matglädje och mathantverk är huvudingredienserna.

Laxbutikens Möten & Konferenser

Laxbutikens läge utmed E6:an gör det till även till en utmärkt mötesplats. Här finns konferens- och mötesfaciliteter i ett tiotal rum för sällskap upp till 200 personer. Rummen är designade av inredaren Jon Eliason. I utrustningsväg finns bland annat trådlöst internet, projektorer, mikrofoner och ljudanläggningar. Läs mer om konferens på Laxbutikenlänk till annan webbplats

Glassvagn

Under sommaren öppnar de upp deras nya glassvagn i anslutning till entrén. Här hittar du ett urval av SIA-glass sortiment och krämig italiensk mjukglass.

Hitta hit

  1. E6 avfart 49, Heberg


Relaterat