Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Laxbutiken

Här hittar du Sveriges största laxmecka. Förutom restaurang finns här också butik, konferansanläggning och glasscafé.

läs mer

  1. Laxbutikenlänk till annan webbplats

Om Laxbutiken

Laxbutiken i Heberg består av delikatessbutik och restaurang som erbjuder Sveriges största laxsortiment.

Restaurang

Restaurangen har ca 500 sittplatser och är uppdelad i två våningar. Det finns en självservering och på andra våning finns en bufféavdelning som dukas upp under vissa helger och under sommaren. En stor härlig uteservering finns under sommaren.

Butik

I butiken hittar du lax i alla dess varianter. Såser, tillbehör, färdiga laxrätter och desserter. Det erbjuds även ett brett cateringsortiment till allt från små privata tillställningar till stora företagsevenemang. Här kan du köpa lax dygnet runt. En LAXoMAT är en automatisk expressbutik där allt som krävs för att komma in och handla är något av de vanligaste betalkorten.

Konferens/Event

Laxbutikens läge utmed E6:an gör det till även till en utmärkt mötesplats. Här finns konferens- och mötesfaciliteter i ett tiotal rum för sällskap upp till 200 personer. I utrustningsväg finns bland annat trådlöst internet, projektorer, mikrofoner och ljudanläggningar.

Glasscafé

Under sommarmånaderna öppnas ett mycket populärt glasscafé intill butiken. Här finns kulglass i ett 40-tal smaker, mjukglass och en stor tillbehörsbuffé som ingår i alla glassar.

Hitta hit

  1. E6 avfart 49, Heberg


Relaterat