Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Flip Flop Beach Bar & Rooms

Mitt på stranden i Olofsbo ligger ett hus som det är lätt att trivas i. Tänk dig en lång strand, inget som stör vyn, bara havet och klitterna. Just här kan du sätta dig på en beach bar med grymt käk med karibisk twist. Dessutom kan du sova över för att kunna njuta extra länge.


Interiör på restaurang i karibisk stil.

Om restaurangen

På Flip Flop serveras mat av hög kvalité och ett spännande kök som kallas “Eurobbean”, en blandning mellan europeisk och karibisk matlagning. I köket hittar vi köksmästarna Bobbo Bergström och Patrik Abrahamsson. Bobbo är en världsberömd kock och har många framgångsrika år som krögare bakom sig, både i Europa och Västindien. Patrik har många års erfarenhet från Argentina, Spanien, London och Västindien.

Sommartid sitter du helst på uteserveringen som ligger direkt på stranden. Andra årstider och vid dåligt väder finns alltid en solig känsla inne i den färgglada restaurangen.

Om boendet

Den sköna känslan som finns på Flip Flop hittar in i din själ på nolltid. Förbered dig på flower power och färgstarka rum. Här finns gott om roliga detaljer som direkt blir snackisar. Hur ser ditt rum ut? Alla har olika teman där du kommer lära dig om olika historiska händelser. Ett exempel är Woodstock-rummet, här hittar du också musikförslag som antingen tar dig tillbaka eller ger dig nya upptäckter, allt beroende på hur gammal du är.

Evenemang & aktiviteter

Håll utkik efter spelningar och andra event som dyker upp med jämna mellanrum. Du kan också hyra hela stället för bröllop, möhippa, familjeträff, födelsedagar, konferens eller träningsläger. Vill du ha hjälp att styra upp aktiviteter erbjuds en mängd förslag på det som kan bokas till i huset eller sådant som finns runt knuten.

Hitta hit

  1. Havsvägen 19, Falkenberg

Relaterat