Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ugglarps Grönt

Precis där havet möter den halländska myllan, ligger grönskasodlingen i Ugglarp. Här kan du handla i gårdsbutiken. Ugglarps Grönt är en av Sveriges mest innovativa kreatörer av odlade varor, vilka hittas på exklusiva restauranger runt om i landet.


Växer vid havet

Ugglarps Grönt har frilandsodlingar tätt inpå stranden och havet i Ugglarp. Här produceras med mottot att leverera kvalitet, kunskap och unika varor med spårbarhet från fält och odlare till butik, restaurang och konsument. Här jobbar man ständigt med framtagning av nya produkter som till slut kanske hamnar på din tallrik.

Gårdsbutiken

Det är en upplevelse att besöka Gårdsbutiken på Ugglarps Grönt! Där hittar du ett rikt och unikt utbud av allt säsongen bjuder av egenodlade, nyskördade grönsaker, frukt, bär, kryddor, blommor, honung - obesprutat såklart! Här finns även spännande förädlingar från egenodlade produkter såsom inläggningar, sylt etc. Gårdsbutiken har öppet under säsong, ca maj-december. På sommaren anordnas även den populära vilda-växter-vandringen på fredagar, se mer på www.ugglarpsgront.se.länk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Strandgärdesvägen 9, Ugglarp


Relaterat