Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Suseå Choklad & Deli

Att äta en handgjord chokladpralin med väl sammansatta smaker, gjord av de finaste råvaror är en svårslagen upplevelse. Godsakerna från chokladfabriken i Falkenberg köper du i butiken i stan. Här finns också delikatesser, grönsaker och blommor.


Disken är fylld av smarriga praliner.

Kärleksfullt hantverk

Suseå Choklad har sin tillverkning av handgjorda praliner strax utanför Falkenberg. Fyllningen kokas med kärlek, chokladen är av de finaste kakaobönorna och så lång som möjligt används närproducerade ingredienser.

Suseå Choklad & Deli

Härligheterna säljs i butiken på Nygatan. Här hittar du Suseås kompletta sortiment av choklad men även konfektyr, lakrits, dryck och handplockade delikatesser. Suseå är som en liten saluhall med blommor, grönsaker och annat hämtat direkt ur Falkenbergs Skafferilänk till annan webbplats. Kort och gott, här finns något för alla smaker och perfekta presenter. Du kan också slå dig ner för en kopp kaffe med gott till.

Chokladprovning

Vill du komma till chokladhimlen på riktigt ska du boka in en choklad- och pralinprovning. Då du får följa med på en passionerad resa, från hur man framställer choklad som råvara till tillverkning av praliner. Se aktuella tider för provningar på Suseå Chokladlänk till annan webbplats.

Hitta hit

  1. Nygatan 38, Falkenberg


Relaterat