Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Mostorps gård

Mostorp är en lantlig idyll och gården har hela kedjan från jord till bord. I gårdsbutiken kan du handla prisbelönt kött och charketurier. Häng gärna med ut på bisonsafari och säg hej till djuren.


Värnar om djur och natur

På Mostorps gård finns hela kedjan med egen uppfödning, slakteri, styckning, och gårdsförsäljning. Här sker uppfödning på djurens egna villkor. De får ströva fritt på stora arealer där varken konstgödsel eller besprutningsmedel används.

Gårdsbutik

I Mostorps gårdsbutik säljs nötkött, lammkött och fläskkött som slaktas, hängmöras och styckas i gårdslakteriet. I den manuella disken hittar du charkprodukter som hantverksmässigt tillverkas på gården. Här görs även lammfärsbiffar, marinerat kött, grillspett, hamburgare, plommonspäckat fläskkarré och mycket mer.

Bisonsafari

Hoppa upp i prärievagnen och följ med på ett spännande äventyr i Mostorps vackra omgivningar. Du guidas runt på gården och får höra om uppfödning, slakteri, Mostorps slott och gårdens övriga verksamhet. Självklart går resan även genom bisonhägnet där du förhoppningsvis får se djuren på riktigt nära håll.

Vi rekommenderar

Relaterat