Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Korshags

Nu har du som gillar havets läckerheter kommit rätt. Här kan du köpa nyrökt lax, makrill och sill, skaldjur och pinfärska laxsidor men också dagens lunch och färdiglagade rätter.

läs Mer

  1. Korshagslänk till annan webbplats

Laxrökeri med tradition

Korshags är ett familjeföretag i Falkenberg med en stolt historia och en tro på godare mat från havet. Verksamheten med att röka fisk började redan i mitten av 1960-talet. Riktigt bra råvaror som pinfärsk lax och MSC-märkt sill och makrill är grunden i verksamheten. All produktion sker lokalt i Falkenberg och vägg i vägg med rökeriet ligger delikatessbutiken.

Handla i butiken

Här hittar du ett brett sortiment av rökt och gravad lax, rökt makrill och rökt sill men också patéer, såser och senap. Gjorda på fina råvaror och äkta matglädje. Enkla att tillreda och lätta att tycka om. På Korshags älskar man fisk och skaldjur men här finns något för alla smaker. Alternativ baserat på fågel och kött finns också.

I butiken kan du köpa dagens lunch, sallader, tapas, smörgåsar och goda tillbehör. Det går också bra att beställa catering, bufféer och de populära helgkassarna.

Hitta hit

  1. Servicevägen 3, Falkenberg


Vi rekommenderar

Relaterat