Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Källdalens Trädgårdar

Gillar du pinfärska och ekologiska grönsaker och kryddor så har du kommit rätt. På Källdalens trädgårdar odlas allt med kärlek och omsorg. Det välsmakande och väldoftande resultaten köper du i gårdsbutiken.


Om odlingarna

Källdalens grönsaksodling är KRAV-certifierad och det odlas både i växthus och på friland. Från växthusen skördas tomat och gurka under sommarsäsongen. På friland finns det mesta i grönsaksväg, som betor, morötter, lök, fänkål, selleri, svartkål, spetskål, sallat och mangold. Det odlas ekologiska grönsaksplantor och örter under vår och försommar. I plantskolan kompletteras den egna odlingen med fina växter från andra lokala/ekologiska odlare. På så sätt erbjuds ett fint utbud med säsongsväxter från vår till höst. På sommaren odlas snittblommor, både för självplock och till färdiga buketter.

Gårdsbutiken

På våren och försommaren kan du köpa tomatplantor, grönsaksplantor och primörer från växthusen. Under sommaren finns här kryddväxter och andra utvalda växter för plantering i växthus, rabatter, altaner eller som presenter. Efterhand som grönsaker, tomater, gurkor och blommor blir färdiga säljs de i gårdsbutiken.

Du hittar även ett urval vaser och krukor.  

Bokningar

Grupper är välkomna i mån av tid. För prisuppgifter och bokning kontakta susanne@kelldalen.se

Hitta hit

  1. Gödeby 71, Ullared


Relaterat