Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hule Trädgård

I det stora växthuset på Hule Trädgård odlas blommor, växter, grönsaker, örter och annat gott. I växthuset hittar du också gårdsbutiken där du kan köpa allt det goda. Musteriet öppnar i september, då finns gårdens goda äppelmust eller så kan du lämna in dina egna äpplen.


Växthus och gårdsbutik

Vår, sommar och höst fylls den mysiga butiken i växthuset med säsongsaktuella blommor, växter och tillbehör för trädgård, altaner och uterum. Vissa växter odlas här, annat köps från lokala odlare.

Grönsaker, örter och annat gott odlas också i växthusen och finns att köpa i säsong. Under juli och augusti erbjuds självplock av tomater. Från september finns äppelmust gjorda på äpplen från äppelodlingen att köpa i butiken.

Musteriet

I september öppnas musteriet och då finns det möjlighet att lämna in och få mustat sina egna trädgårdsäpplen. I processen tillsätts inget socker, konserveringsmedel eller liknande, musten du får tillbaka är 100% ren saft från äpplen.

För den som inte har så många äpplen går det även bra att lämna in mindre mängder frukt i "Gemensamma Äppelbingen". Då får du den mängd must som blir av det antal kilo äpplen du lämnar in.

Hitta hit

  1. Morups-Hule 114, Glommen


Relaterat