Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hallands Bär - Stora Berg Självplock

På de böljande fälten mellan Falkenberg och Halmstad odlas långa rader med bär, blommor, grönsaker och vinrankor. Här kan du komma på självplock när det är säsong. Den vackra utsikten kommer på köpet. Här finns även ett sommarcafé med en härlig bärbuffé och en pizzeria.


Stora Berg

Gården uppe på berget är ett trevligt utflyktsmål i en vacker miljö med massor att upptäcka.

Gårdsbutik

I gårdsbutiken finns Stora Bergs egna jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär när de är i säsong. Även sparris, sallad, rödbetor, vitlök, rödlök, gul lök, schalottenlök, tomater och gurka odlas på gården. Blommor är också en passion som du hittar här under vår och sommar. Det finns även saft och sylt från gårdens hallon och jordgubbar. I butiken hittar du även produkter från andra producenter.

Pizzeria

Njut av samma pizzatradition som du möter i Rom, en pizza som du kan äta vid Fontana di trevi eller vid spanska trappan och för all del i stora delar av Italien.

Café

Stora Bergs specialitet är en härligt avväpnande bärbuffé, för både vuxen och barn. Här finns även sallad, paj, våfflor och lite annat smått och gott.

Vinodling

För några år sedan började Stora Berg sin vinresa. Nu finns ca 3000 stockar i det böljande landskapet. Året och sommaren bestämmer vilka viner som kommer att göras. En svagare sommar och sen vår ger mer rosé och mousserat, medan en varmare sommar och tidig vår ökar chanserna för vitt och rött vin.

Hitta hit

  1. Stora Berg 110, Getinge


Relaterat