Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gunnagård

På Gunnagård bökar ett gott gäng Linderödsgrisar runt. De håller till utomhus året om och får växa sakta under kärleksfull omsorg. Du är välkommen att hälsa på, handla i gårdsbutiken och ta en fika i solen. För barnen finns det massor att göra!

läs mer

  1. Gunnagårdlänk till annan webbplats

Småskaligt och kärleksfullt

Linderödsgrisen är är den enda bevarade svenska lantrasgrisen och har länge varit utrotningshotad. Men på Gunnagård har grisarna det riktigt bra. Här fokuseras det på det som är småskaligt. Grisarna slaktas på Öströö fårfarm, en tur på 30 minuter med traktor, allt för ett hållbart och naturligt sätt att leva. På gården finns även får, fjällnärakor, göingegetter orusthöna och mellrudskaniner.

Gårdsbutik & café

Här hittar du en gårdsbutik där du kan köpa gårdens kött och andra närproducerade delikatesser. I gårdens lilla våffelcafé finns riktigt goda våfflor gjorda från grunden på lokala råvaror. Våffla med gårdens chark till lunch är en favorit. Kaffet och glassen kommer såklart från lokala producenter. Helgcafé men med uttökade öppettider under sommaren (onsdag-söndag).

Barnens Gunnagård

Välkommen till en rolig lekplats där barn får vara barn på riktigt! Upplev och utforska gården på alla dess sätt. Hälsa på djuren i mini zoo, här får barnen både mata och klappa. Det finns lekstuga, gunga, trampetraktorbana och käpphästbana. Du kan också titta på ekomuseum Gunnagrotta och strosa runt i de vackra omgivningarna.


Hitta hit

  1. Svartrå Gunnagård, Ullared


Relaterat