Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gunnagård

Välkommen till Gunnagård, en hel destination på landet där det finns massor att utforska. Handla i gårdsbutiken, fika i våffelcaféet eller ät i restaurangen. Barnen kan leka av sig på lekplatser med olika teman och klappa gårdens djur i minizoot. Här finns också olika boendealternativ för dig som vill stanna kvar ett tag på gårdens härliga atmosfär.

läs mer

  1. Gunnagårdlänk till annan webbplats

Småskaligt och kärleksfullt

Linderödsgrisen är är den enda bevarade svenska lantrasgrisen och har länge varit utrotningshotad. Men på Gunnagård har grisarna det riktigt bra. Här fokuseras det på det som är småskaligt. Grisarna slaktas på Öströö fårfarm, en tur på 30 minuter med traktor, allt för ett hållbart och naturligt sätt att leva. På gården finns även får, fjällnärakor, göingegetter orusthöna och mellrudskaniner.

Gårdsbutik, Café och BBQ BY GUNNAGÅRD

På Gunnagård hittar man inte bara chark och kött från gårdens djur utan även mycket gott att äta på plats. Vad sägs om en våffelmeny med tio olika våfflor eller riktigt gott grillat från gårdens egna restaurang BBQ BY GUNNAGÅRD. Mat som inte bara kittlar smaklökarna, utan även är gjord från grunden av gårdens egna djur. En härlig meny som ändras efter vad som finns i skafferiet. Till det serveras öl och goda viner. I gårdsbutiken samsas sylter, myssli och ost, allt från lokala producenter. Öppet hela sommaren onsdag-söndag 11-16. BBQ BY GUNNAGÅRD har även kvällsöppet fredag och lördagar mot förbokning.

Barnens Gunnagård

Välkommen till en oas där barn får var barn på riktigt. Klappa djuren i minizoo eller lek i äventyrsskogen där det finns massa olika lekstationer att utforska. Hoppa käpphäst i någon av två banor och kör race med tramptraktor på traktorbanan. Eller varför inte ta en gungig runda i Ninjabanan. För de lite mindre barnen så finns sandlådor, gungor och en massa olika lekstugor att utforska.

Inträde 40 kr för barn, då ingår valfri festis.

Sov över

Du kan också stanna över natten. Gårdstugan har kök, vardagsrum, toalett och dusch samt sängplatser för fem personer. Till stugan finns ett eget litet hönshus så varsågod att plocka dina morgonägg. Här finns örtodlingar som du kan knipsa favoriter ur och använda i kvällens middag. Grill och uteplats finns också.

För de lite mer äventyrliga finns det Camp Gunna, det är en mysig glamping med två fint inredda tält. Här sover du och äter gott med inkluderad middag och frukost. Naturen och gårdens mini zoo som närmsta granne.

Eller varför inte testa att bo med den du älskar i gårdens snickarbod. Lagom för den som vill ha nått enkelt och mysigt. Mat och frukost inkluderat i priset.


Hitta hit

  1. Svartrå Gunnagård 412, Ullared


Relaterat