Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gunnagård

Välkommen till Gunnagård, en hel destination på landet där det finns massor att utforska. Handla i gårdsbutiken, fika i våffelcaféet eller ät i restaurangen. Barnen kan leka av sig på lekplatser med olika teman och klappa gårdens djur i minizoot. Här finns också olika boendealternativ för dig som vill stanna kvar ett tag på gårdens härliga atmosfär.

läs mer

  1. Gunnagårdlänk till annan webbplats

Våffla

Småskaligt och kärleksfullt

Linderödsgrisen är är den enda bevarade svenska lantrasgrisen och har länge varit utrotningshotad. Men på Gunnagård har grisarna det riktigt bra. Här fokuseras det på det som är småskaligt. Grisarna slaktas på Öströö fårfarm, en tur på 30 minuter med traktor, allt för ett hållbart och naturligt sätt att leva. På gården finns även får, fjällnärakor, göingegetter orusthöna och mellrudskaniner.

Gårdsbutik & Café

I gårdsbutiken på Gunnagård hittar du inte bara chark och kött från gårdens djur utan även sylter, myssli och ost, allt från lokala producenter. I caféet kan du njuta av en våffelmeny med tio olika våfflor.

Grilltallrik

BBQ BY GUNNAGÅRD

Vid den stora smokern hittar du Lukas Ahlberg från Falkenberg. Lukas har en rad stjärnkrogar i sin CV. Med sin enorma glöd och kärlek till mat och smaker förvandlar han råvaror från gårdens egna uppfödning utav linderödsgrisar, lamm och mangalitza grisar till fantastiska smaker i grillen. Mat lagad 100% från grunden men både hjärna och hjärta. En härlig meny som ändras efter vad som finns i skafferiet. Till det serveras öl och goda viner. Öppet hela sommaren onsdag-söndag 11-16. BBQ BY GUNNAGÅRD har även kvällsöppet fredag och lördagar mot förbokning.

Två barn utklädda till pirater

Barnens Gunnagård

Välkommen till en oas där barn får var barn på riktigt. Klappa djuren i minizoo eller lek i äventyrsskogen där det finns massa olika lekstationer att utforska. Hoppa käpphäst i någon av två banor och kör race med tramptraktor på traktorbanan. Eller varför inte ta en gungig runda i Ninjabanan. För de lite mindre barnen så finns sandlådor, gungor och en massa olika lekstugor att utforska.

Inträde 50 kr för barn, då ingår valfri festis.

Familj i tält.

Sov över

Du kan också stanna över natten. Gårdstugan har kök, vardagsrum, toalett och dusch samt sängplatser för fem personer. Till stugan finns ett eget litet hönshus så varsågod att plocka dina morgonägg. Här finns örtodlingar som du kan knipsa favoriter ur och använda i kvällens middag. Grill och uteplats finns också.

För de lite mer äventyrliga finns det Camp Gunna. Stora pampiga tält inredda med all lyx man kan tänka sig. Här bor ni två vuxna och två till tre barn eller kanske bara två vuxna som vill ha en liten romantisk ”getaway”. Vakna av fårens och grisarnas grymtande och bräckande precis utanför tältduken. Lek, njut, upplev allt man kan tänka sig som händer på en lantgård. Det ingår en härlig korg med massa gott ni grillar själva över grillen. På kvällen njuter ni av snack och godis till ett trevligt parti yatzy.

Eller varför inte testa att bo med den du älskar i gårdens snickarbod. Lagom för den som vill ha nått enkelt och mysigt. Mat och frukost inkluderat i priset.


Hitta hit

  1. Svartrå Gunnagård 412, Ullared


Relaterat