Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gudmundsgården

Här hittar du glada grisar och gediget mathantverk. På gården görs allt för hand utan onödiga tillsatser. I gårdsbutiken dignar det av smarriga korvar, goda charketurier och högkvalitativt kött.


Glada grisar

Gudmundsgården är en spännande plats som idag inrymmer flera olika verksamheter. Här finns stor omsorg om djuren som får gå ute i de stora hagarna, böka i jorden och leva ett bra liv. Ställ dig vid hagen och snart kommer ett gäng nyfikna grisar mot dig i full galopp.

Hallands äldsta gårdscharkuteri

I gårdsbutiken säljs nöt, lamm, hjort, vildsvin och älg. Allt efter tillgång och säsong. I gårdscharkuteriet görs korvar och andra charkdelikatesser för hand baserat på gamla recept och metoder. Onödiga och onaturliga tillsatser som smakförstärkare och stabilisatorer är bannlysta. Detta ger korta innehållsförteckningar men en betydligt mer äkta och långvarig smakupplevelse. Köttet i produkterna kommer antingen från gårdens egen uppfödning eller från andra gårdar i närheten.

Bondens värmestuga

Det gamla höloftet ovanpå gårdsbutiken är numera ett trevligt gårdskafé. Här bjuds det på egentillverkade läckerheter i mysig miljö. Ur bonnakökets grytor och kastruller trollas det fram hela måltider och enklare anrättningar för både den egna serveringen och för catering. Välkommen upp.


hitta hit

  1. Bäckagård Gudmundsgården 112, Slöinge

Relaterat