Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Peters Konditori

På Peters Konditori kan du köpa allt från grova stenugnsbakade surdegsbröd till läckra chokladpraliner. Det breda sortiment håller hög kvalitet och alla produkter tillverkas på plats. Du kan också slå dig ner för en smarrig fika.


Om Peters Konditori

Här kan du botanisera bland olika sorters bröd, sallader och smörgåsar, tårtor och chokladpraliner. I tag-själv hylla finnes ett varierat utbud av tex. musli, smörbakade småbröd, skorpor, knäckebröd, marmelader och andra godsaker.

En av specialiteterna är matbröd, där stenugnen är hjärtat i bageriet. Att baka gott bröd tar tid, de flesta av degarna sätts dagen innan och får mogna i kyl under natten. Den egna surdegen är en viktig ingrediens i tillverkningen, på Peters jobbas det med två varianter, en på finmalt rågmjöl och en baserad på vete. Sortiment är varierat under veckans dagar med allt från ljusa, luftiga Grand Blanch med kraftig skorpa till Dansk råg som du avnjuter i tunna skivor. Kom in och hitta just ditt favoritbröd.

En annan specialité är tårtor och Peter Halldén som driver konditoriet är konditormästare, med tävlingsmeriter som vinnare av chokladmästerskapen, och årets godaste tårta.

Hitta hit

  1. Hjortvägen 2, Falkenberg


Relaterat