Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Kustpärlan i Olofsbo

Ett stenkast från havet kan du mumsa på fantasifulla glasskreationer och godis, fika och smörgåsar, olika slags hamburgare och dricka gott. Du kan också spela minigolf, delta i tipspromenader och musikkvällar.


Om Kustpärlan

Kustpärlans motto är att alla ska kunna njuta och må bra i Olofsbo. De erbjuder därför laktos, gluten, och sockerfria alternativ inom både mat, drycker, och glass. De har till och med något för de fyrbenta familjemedlemmarna. Allt till humana priser och allt går att få som ”Take Away”. Öppet under sommarmånaderna.

Restaurang, café och butik

Här finns massor av godsaker att välja på. Mjukglass, kulglass, fantasifulla glasskreationer, iskall slush, godis till barnen, drycker, fika, sallad, smörgåsar, TarteFlambé och hamburgare.

Minigolfbana

Här hittar du Olofsbos minigolfbana - vackert placerad med utsikt över havet.

Tipspromenad

Stugägarföreningen anordnar tipspromenader hela sommaren torsdagar och söndagar 18.00 - 19.30 med start första söndagen efter midsommar. Dessa utgår nu från Tempo och erbjuder en liten promenad i området med tillfälle att gnugga geniknölarna. Speciell bana finns för barnen.

Underhållning (inställt under pandemin)

På torsdagar i samband med tipspromenaden bjuds det på underhållnings. Ta gärna med något att sitta på då stolarna är i begränsat antal.

Hitta hit

  1. Havsvägen 40, Falkenberg


Relaterat