Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Äppelgården

Här fikar du under trädkronorna på hembakad äppelkaka med vaniljsås och äppelmust pressad av gårdens frukter. Du kan också hyra gårdens fina lägenhet och stanna över natten.


Trädgårdscafe

I Slöinge ligger Äppelgårdens sommarcafé som serverar äpplen i all dess former. Du sitter mitt i äppelodlingen, under de knotiga och vackra träden. Här finns gott om plats för barnen att springa och leka på. Skulle det regna så finns det plats inomhus. Förutom äppelkaka med vaniljsås kan du äta smörgåsar, kakor, glass med mera. Deras ekologiska musteri pressar frukten till en god och näringsrik must redo att avnjutas i trädgården eller köpas med hem på bag in box från deras gårdsbutik.

Café Musteri och Retreat

Äppelgården arrangerar en rad evenemang, bland annat bondemarknader samt temakvällar med musik, grill och varierande maträtter inspirerat och hämtat från de lokala gårdarna förekommer. Yogaklasser finns också på menyn! Håll utkik på deras sociala kaneler och på äppelgårdens hemsidalänk till annan webbplats för tider och information.

Odlingarna

Äppelgården är en gammal fruktträdgård på 10.000 kvm. Här finns cirka 250 äppelträd av 25 olika sorters äpplen som förädlas till must och andra produkter.

Boende

Rum finns att hyra på Äppelgården. Mer information hittar ni på deras egna hemsida, Äppelgårdenlänk till annan webbplats.


hitta hit

  1. Gamla Landsvägen 6, Slöinge

Relaterat