Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Annas Bakgård

I ett av Falkenbergs äldsta hus, Falkmanska, ligger Annas Bakgård. I en gammaldags och charmig miljö kan du både fika och äta dagens lunch. Sommartid är den mysiga bakården perfekt för en kopp kaffe eller en drink.


Om Annas Bakgård

Falkmanska huset, byggt 1690, är en gammal gästgivargård med historiska anor. Idag finns mötesplatsen Annas Bakgård i de anrika lokalerna med en gammaldags och personlig miljö. I cafédelen serveras hembakade kakor och bakverk samt välsmakande smörgåsar. Här kan du också göra din egen våffla, sylten är hemmagjord av halländska bär. Dagens lunch samt buffér serveras torsdag och fredag för den mer hungrige. Nypressad frukt och grönsakjuice kan beställas och även levereras vid större antal. Annas Bakgård är hundvänligt så även fika till fyrbenta gäster erbjuds.

Hyr hela lokalen

Annas Bakgård arrangerar också möten, konferenser samt fester för slutna sällskap. Dopkaffe och minnesstunder erbjuds för grupper. Det finns plats för cirka 50 gäster inomhus, uteservering finns på husets gamla bakgård och där ryms också ett 50 tal gäster. Här ordnas mysiga barnkalas med temat ”Gå på café”. Har du en annan idé där du behöver en unik och trevlig lokal är det bara att höra av sig.

Varmt välkomna till pärlan i gamla stan.

Kontakt/bokning sker via Gits Gård: info@gitsgard.se

Hitta hit

  1. Storgatan 42, Falkenberg


Relaterat