Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bed & Breakfast

Det känns alltid lika välkomnande att bo på ett Bed & Breakfast. Charmen ligger i det personliga, det finns inte ett som är det andra likt. Vill du bo granne med havet eller djupt in i skogen? I Falkenberg finns det många att välja bland.


Agerörs Gård B&B

Från ditt fönster på Agerörs Gård har du utsikt över havet och en liten stig leder dig ner till vattnet. Det här är en levande gård och du får gärna hälsa på gårdens snälla och nyfikna djur.

Augustas B&B

Ett stenkast från den fina stranden i Olofsbo ligger Augustas B&B. Här har en gammal lada byggts om till ett charmigt bed & breakfast.

Bergsäter B&B

Strax utanför Falkenberg hittar du denna lilla oas. Njut av den avslappnade och lugna miljön. Sov i sköna sängar och ta ett dopp i poolen.

Farmors Lada B&B

I en gammal hallandsgård från 1868 finns nu ett nybgyggt bed & breakfast. Farmors Lada ligger lantligt på de öppna vidderna i Morup. Havet finns runt knuten.

Joastorp B&B

Joastorp är ett härligt boende för dig som gillar natur och hemtrevligt boende i lugn miljö. Bra läge mitt emellan Falkenberg och Ullared. 

Kvarnens Pensionat och B&B

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.

Pensionat Ekholmen

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..

Sandbolet B&B

Upplev en sann lantlig idyll. Hyr rum eller konferenslokal, gå på kurs, ströva i markerna och sjunk ner i myllan. Möjligheterna är lika många som örterna i trädgården.

Sannagård B&B

Där Falkenbergs kustlandskap möter skog, åkrar och ängar ligger ett vackert hus med en stor engelsk trädgård. Välkommen till Sannagårds B&B.

Ulvanstorp B&B, Bakstuga & Kafé

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.

Vallarnas B&B

I den anrika bormästarvillan bor du riktigt flott. Dessutom befinner du dig mitt i Vallarnas härliga friluftsområde med vacker natur och massor av aktiviteter precis runt knuten.

Bergastugans B&B

I denna söta stuga finns två fräscha rum. Njut av frukosten i den lummiga trädgården där skogens djur ibland hälsar på. Cykelavstånd har du till både havet och centrum och Kattegattleden passerar strax förbi.

Grimsholmens B&B

Där himmel och hav möts vid Grimsholmens naturreservat ligger detta charmiga Bed & Breakfast. En liten stig leder dig ner till strandängar, klippor och sandstränder.

Gällareds B&B

Här bor du hemtrevligt och personligt i fina lägenheter med hotellstandard. Förgyll din vistelse genom att bada i tunna, stöpa ljus eller utforska den vackra naturen.

Äppelgården Café och B&B

Här fikar du under trädkronorna på hembakad äppelkaka med vaniljsås och äppelmust pressad av gårdens frukter. Du kan också hyra gårdens fina lägenhet och stanna över natten.

Ätrans B&B

Bo i naturskön omgivning mitt ute på landet. Här har du nära till bad, vandring och längdskidåkning men också till shoppingparadiset i Ullared.

Olofsbo Kalles 206 B&B

Välj du om du vill bo i lägenhet, rum eller stuga vid havet. Här har du nära till långgrunda sandstränder och riktigt bra krabbfiskarställen.

Gits Gård

Nära havet och nära stan men ändå mitt ute på landet. Gits Gård är ett riktigt skönt lanthotell. Här kan du bo över natten, konferera i fin miljö, eller hyra hela stället för bröllop och fest.

59:ans B&B

Bo på prisvärt Bed & Breakfast mitt i Gamla stan. Här har du nära till centrum, Vallarna och sköna promenader utmed Ätran.

Axtorna B&B

Smakfullt och genomtänkt Bed & Breakfast i skön lantlig stil. Miljön är tyst och rogivande med naturen in på knuten.

Asige B&B

Mitt i Asige by finns denna charmig lägenhet där ni rår er själva. Här finns härliga ytor för barnen att springa på och uteplats med grillplats.

Trollgrottans B&B

Hästgården Ulvvad ligger ca en mil från Ullared. Här bor du i en levande gårdsmiljö, nära till skogar och ängar och den mystiska Trollgrottan i Gnipeberg.

Sörby Naturhälsogård

Hitta lugnet på denna unika mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En miljödiplomerad retreat- och kursgård som har människa och miljö i fokus. Här kan du också bo över på gårdens B&B.