Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Minicupen 2017

Varmt välkomna till Falkenberg och Minicupen som i år firar 20-års jubileum. Det kommer bli en spännande helg för alla fotbollsspelare och deras hängivna supportrar.

Mellan eller efter matcherna kommer det finnas utrymme att göra små utflykter och upptäcka Falkenberg. Här hittar du tips på aktiviteter för både stora och små.


Boende

Barnen inkvarteras i skolsalar och tar del av en härlig gemenskap men hur vill du själv bo? Vid Skrea strand, i Gamla stan eller utmed Ätran. Lyxigt, charmigt, litet eller stort? Gör din vistelse till en skön minisemester. Föräldrar och anhöriga till deltagare i Minicupen kan boka hotell till förmånliga priser.

Uppleva

Fotbollen står såklart i fokus men passa gärna på att besöka Falkenbergs smultronställen. Ta med barnen till Vallarnas härliga friluftsområde. Här finns det lekpark, minizoo, skatepark, parkourbana och massa mer. Har vi tur med vädret kan ni besöka någon av Falkenbergs fina stränder, annars finns Klitterbadet för inomhusbad. Har barnen fortfarande energi kvar finns flera aktiviteter att välja på.

Shoppa

Hela familjen vill såklart med på turen till Gekås Ullared som är Sveriges största besöksmål. Falkenbergs innerstad är charmigt och här hittar du kända kedjor såväl som unika butiker. Får du tid över så ta gärna en promenad genom Gamla stan eller utmed Ätran på Doktorspromenaden.

Äta gott

I Falkenberg finner du allt från mysiga kaféer till gourmetrestauranger. Välj själv om du vill inta din smakupplevelse med havsutsikt eller med utsikt över Tullbron och Ätran. Kanske föredrar du gemytet kring Rådhustorget?

Gör ett Skafferibesök

Inom korta avstånd hittar du en mängd råvaror som sätter igång fantasin för att skapa riktigt god mat. Genom Falkenbergs Skafferi samarbetar flera duktiga matproducenter och matkreatörer. Under Kristi Himmelfärdshelgen har du möjlighet att hälsa på hos dem genom att göra ett Skafferibesök. Det kan handla om allt ifrån en matvandring i naturen, en kurs i att ysta ost eller få chansen att bli en mästare på pizzabak.

Falkenbergs Turistinformation

Du är också varmt välkommen att kontakta Falkenbergs Turistinformation för mer tips, tel 0346-88 61 00 eller turinfo@falkenberg.se


Relaterat