Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sportsommar

För sommarlovslediga och sportsugna barn erbjuder Falkenbergs kommun en vecka där barnen får prova på en massa olika sporter och ha kul tillsammans. Anmäl ditt barn redan idag för att vara garanterad en plats.


Om Sportsommar

Sportsommar är ett sommarcamp som pågår under fem roliga och aktiva lägerdagar för alla som går i årskurs 3, 4, 5 och 6 (skolor inom Falkenbergs kommun). Målet med veckan är att du ska få prova på mängder av olika idrotter. Några har du kanske redan provat, men du kommer även att få testa nya idrotter som du förmodligen aldrig testat förut. Du behöver inte vara medlem i någon idrottsförening eller hållt på med idrott tidigare - alla är välkomna!

Hitta din favoritidrott

Varje vecka gästas vi av ett antal lokala idrottsföreningar som deltar med sina duktiga instruktörer vilket gör att det är stor chans att hitta en favoritidrott.

Unga idrottsledare - Framtidens Ledare

Deltagarna delas in i grupper som leds av ungdomsledare under alla aktivitetsdagar. Ungdomsledarna är rekryterade via ett projekt som heter Framtidens Ledare. Ungdomarna är i gymnasieåldern och har under våren genomgått idrottens gemensamma barn- och ungdomsledarutbildning, Plattformen. Utöver det har de fått utbildning i krishantering, Första hjälpen och trafiksäkerhet.

Kostnadsfritt

Det kostar inget att delta i Sportsommar. Varje dag bjuder vi på frukt och vill du ha med dig något mer, youghurt, macka, tar du själv med det. På plats får du en en t-shirt och vattenflaska. Det enda du behöver göra är att anmäla dig. Alla kommer med till den vecka som du väljer. Skulle någon plats bli full kommer vi att tydligt markera detta.

Sportsommar i en vecka

Sportsommar pågår i en vecka och vi träffas varje dag, måndag till fredag, från kl 9.00 - 13.00. Campen genomförs på olika platser under veckororna 26 och 27. Vid anmälan väljer du vilken vecka och plats som passar dig.

Projektet Sportsommar genomförs av Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna på uppdrag av Falkenbergs kommun.

Vi rekommenderar

Relaterat