Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Restauranger

Vill du sitta på finrestaurang listad i white guide, vill du ha rejäl husmanskost eller vill du hellre ta något rykande färskt från en food truck? Du hittar mängder med smakfulla upplevelser i Falkenberg.


Hermans Restaurang & Nöje

Mitt i stadens hjärta på Rådhustorget finner du Hermans Restaurang & Nöje. Här äter du god mat gjord på lokala råvaror och här händer alltid något kul.

Harrys Falkenberg

Harrys är en restaurang med många möjligheter. Belägen i anrika Grand Hotel, har du en härlig utsikt över både Ätran och Tullbron.

Glommens Fiskekrog

En liten bit av Karibien finns i Glommen. Här lagas det mat med hjärta för svenska råvaror och med karibisk touch. Skön utebar och konserter i solnedgången skapar ljuva sommarminnen.

Famille

I restaurangen Famille serveras spännande menyer för alla tillfällen. Famille är ett modernt kök i tiden, inspirerat av det nordiska köket med franska influenser.

Glenns Sportsbar

På Glenns ser du sport i världsklass. Allt från Premier League och SHL till annan sport samtidigt som du njuter av skönt barhäng eller en god bit mat.

Harrys Ullared

Ett besök i Ullared kan ta på krafterna så fyll på med ny energi. På Harrys i Ullared kan du både äta god lunch och fin middag.

Restaurang Gustaf Bratt

I en fantastisk byggnad med en lika fantastisk utsikt över Ätran och Tullbron ligger anrika restaurang Gustaf Bratt. Här kan du äta enklare husmanskost såväl som en välkomponerad avsmakningsmeny med vinpaket.

Laxbutiken

Här hittar du Sveriges största laxmecka. Förutom restaurang finns här också butik, konferansanläggning och glasscafé.

L’ECURIE

Restaurangen ligger mitt i hjärtat på en stor hästgård strax utanför Falkenberg. Här utbildas dressyrhästar mot internationell Grand Prix och i köket tillreds rätterna i samma anda.

Lokal Diner Susedalen

Skippa snabbmaten och rasta vid Lokal Diner som lagar mat från grunden på lokala råvaror. En grön plats som ligger lugnt och avskilt trots sitt läge nära E6:an

Köket

Köket är en liten intim restaurang på Falkenberg Strandbad där maten är av högsta internationella klass men serveras på ett avslappnat och roligt sätt.

Rådhustorget No:1A

Rådhustorget No:1A är något så ovanligt som en stor gastrobar i en liten lokal. Här raderas gränserna mellan matsal och kök, allting kretsar runt den givna platsen - baren.

Lilla Napoli

Eldsjälarna på Lilla Napoli har en enda uppgift som genomsyrar allt de gör och det är jakten på en fulländad Pizza Napoletana. Alltså en pizza så som den görs på pizzans födelseort, Neapel. Om de lyckas? Kom och prova.

Vinbergs Golfkrog

Vinbergs Golfkrog är öppen året om och serverar lunch alla dagar i veckan. Maten lagas så långt som möjligt av närodlade råvaror. Det går också bra att beställa catering.

Kvarnens Pensionat & Restaurang

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.

Restaurang Vesterhavet

Ta för dig av den gedigna buffén som dukas fram till lunch varje vardag. Här kan du äta rena, nyttiga råvaror med höga smaker, tillagade med största omsorg.

Restaurang Ekholmen

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..

Lis Mejeri

I det gamla mejeriet i Stafsinge finns numera en sällsynt charmig hemmakrog. En middag på Lis Mejeri är långt mer än en middag. Här får du uppleva mat med alla dina sinnen, genom värdparets kärlek, omsorg och kluriga påhittighet.

Hansen & Co

På Hansen & Co hittar du en klassisk pubmiljö med vällagad mat och ett stort utbud av olika ölsorter. På scenen spelar olika band och här händer alltid något kul. Kom på after work, karaoke, spelkväll, tjejväll eller live quiz.

Ocean Hotel Restaurang

Det är en upplevelse att i goda vänners lag äta och dricka gott och se solen gå ner över havet. Restaurangen på Ocean Hotel är listad i White Guide och här äter du säsongsvänliga rätter på lokalt producerade råvaror. 

Björnhults Golfrestaurang

Vill du ha vällagad husmanskost till lunch så har du kommit rätt. På sommaren serveras även frukost och brasiliansk grillbuffé.

Mandy´s Diner

Kliv in i en äkta amerikansk 50-60 tals miljö. Här spelas rock´n´roll och du kan välja på en mängd olika hamburgare. På menyn står också quasadillas, kyckling, grillat och american pancakes.

Bistro Mer

Den magiska uteserveringen på Falkenberg Strandbad ligger direkt på Skreastrand och här kan du njuta av utsikten, god mat och liveunderhållning på kvällarna.