Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Caféer

Sätt guldkant på tillvaron och unna dig en riktigt lång fika, en god lunch eller en utflykt för hela familjen. I Falkenberg finns massor av caféer som är värda ett besök. I stan eller mitt ute på landet, välj det som passar dig just idag.


Stålboms Konditori

Ett av Falkenbergs äldsta konditorier har vuxit till något mycket mer. Stålboms är konditori, bageri, café, lunchservering och musikscen.

Solhaga Stenugnsbageri

I hjärtat av Slöinge hittar du ett prisbelönt hantverksbageri och trädgårdscafé. Här bakas surdegsbröd och söta bakverk. De goda smörgåsarna är fyllda av lokala delikatesser.

Borgmästargården

Ta en kaffe och macka i farten eller sitt ner i lugn och ro och njut av smörrebröd på danskt rågbröd, varma mackor på levainbröd eller dagens sallad. Här finns också massor av godsaker och klassiskt vetebröd.

Espresso House

Det är lätt att hitta en egen vrå i den sköna atmosfären på Espresso House. Kika in på en fika eller lättare lunch.

Annas Bakgård

I ett av Falkenbergs äldsta hus, Falkmanska, ligger Annas Bakgård. I en gammeldags och charmig miljö kan du både fika och äta dagens lunch. Sommartid är den mysiga bakården perfekt för en kopp kaffe eller en drink.

Café To Dé

Mitt i centrum, vid Stortorget ligger caféet där du kan äta frukost, fika, dricka kaffe och ta en drink. Café To Dé är också ett mycket populärt lunchställe.

SIA Glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Elisgården

Spendera en skön dag på landet i nostalgisk miljö. Den charmiga bondgården för tankarna till Emils Katthult. Här kan du fika på hembakat, kika i handelsboden och låta barnen leka och lära om djur och natur.

Västra Bageriet

Redan 1923 började det knådas deg i det lilla gula huset på Möllegatan. Här kan du köpa klassiska småkakor, bröd och bakverk. Vill du sitta ner och njuta av det goda har Västra Bageriet även ett mysigt café på Vegagatan.

Café Hjärtat

En trappa upp i Falkhallen kan du äta frukost, lunch och ta en fika. Här äter du vällagad mat till bra pris.

På G

Mitt på Skrea strand hittar du ett rikigt skönt ställe där du kan äta allt det som brukar finnas på ett bra fik och lite till. Smarriga bakverk, varma och kalla rätter, massor med glass, gott kaffe och snygga drinkar.

Äppelgården

Här fikar du under trädkronorna på hembakad äppelkaka med vaniljsås och äppelmust pressad av gårdens frukter. Du kan också hyra gårdens fina lägenhet och stanna över natten.

Sagocaféet

Mitt i stan finns en underbart färgsprakande trädgård där alla barn får leka hur mycket de vill. Du kan äta glass i stora lass, mumsa på våfflor eller gå loss på kakbuffén.